forside
One Step
projekter
aktiviteter og salg
medlemskab
ansøgning
english
kontakt


Bangladesh
Brasilien
Burkina Faso
Gambia
Ghana
Indien
Kenya
Nepal
Niger
Philippinerne
Senegal

Sri Lanka
Tanzania
Uganda

ZambiaTANZANIA

2015
I samarbejde med foreningen Levende Hav
, har One Step ydet støtte med kr. 16.000 til ca. 30 fiskerkoner. De solgte de fisk, deres mænd fangede, men p.gr.a. varmen, var det vanskeligt at holde fiskene friske. Levende hav fik bygget en container, med både frys, kølerum og salgsrum. Den blev senere udstyret med solceller. Vi var med til at financiere containeren, der nu fungerer i Tanzania. Vi har igennem 4 år støttet en ung kvinde - Dorah - med læreruddannelse. Hun er nu færdig og godt i gang.

 

L er ældste søn og kun biologisk søn af faren fra 1. ægteskab, derfor måtte han gå ud af Primary School i modsætning til sine små søskende, som har fået lov at gå gennem hele skolesystemet. L er bevilget et års uddannelse til turguide.

P er 22 år og har en datter på 4 år. De bor i Ifakara. Vi har valgt at støtte P med en computeruddannelse.

M er uddannet væver og har startet væveskoleprojektet Morogora Women Weavers Association sammen med 2 andre og har allerede flere unge kvinder under oplæring. One Step har støttet M med vævetilbehør.
J er 20 år gammel. I Maj afslutter hun en 2-årig Certificate uddannelse i Community Development på Musoma Community College. Næste skridt efter Certificate i Tanzania er Diploma som kan tages på CDTI, Community Develoment Training Institute i Tengeru. Det er en 3-årig uddannelse som i tsh koster 1,225 mio. J`s far betaler halvdelen, One step den anden halvdel, dvs. ca. 600 USD om året i 3 år. Med diplom uddannelsen har hun gode chancer for ansættelse som "Extension worker" i regeringen eller en NGO. Med blot en Certificate uddannelse er mulighederne ikke så store.
J har bestået sin eksamen og er indskrevet og startet på CDTI, hvor diplomuddannelsen foregår. Så nu er hun i gang med støtte fra sin far og One Step.
2009: J. har nu fået støtte til hele sin uddannelse - incl. praktik - og
er færdig ved årsskiftet 2009/10.